Woningtype D

  • Uitverkocht
  • 212 m² woonoppervlakte
  • 6 kamers

Beschrijving

TYPE D - HALFVRIJSTAANDE VILLA MET ERKER

Daar waar de twee blokken van Het Terras van Sion worden onderbroken door een doorgang vindt u twee halfvrijstaande villa’s met een lichte erker in de woonkamer en een garage. Standaard met vijf slaapkamers en uitbreidbaar tot maar liefst zeven slaapkamers.

• Woonoppervlakte van 212 m²
• Woonkamer met open keuken van ruim 60 m²
• Vijf slaapkamers van ruim 9, 9, 12, 14 en 14 m²
• Riante tuin gelegen op het zuidoosten
• Inclusief luxe keuken en tegelwerk en sanitair van Villeroy & Boch

Begane grond
De woonkamer met open leefkeuken is al zeer ruim. Als dat nog niet ruim genoeg is dan kunt u aan de achterzijde uitbouwen. De vele ramen aan de voor- en achterzijde, maar ook van de erker aan de zijkant laten een zee aan licht binnen. De tuin aan het water bereikt u via de schuifpui. Op een mooie dag zonovergoten, zodat hier volop kunt genieten van de rust, het water en het groen.

1e Etage
Op de eerste verdieping bevinden zich aan de ruime overloop vier slaapkamers en een riante masterbedroom met een eigen inloopkast. Elke kamer heeft grote ramen, waardoor de ruimtes prettig verlicht zijn. Zelfs in de badkamer kan het licht prettig binnen schijnen. De ruime badkamer heeft een ligbad en inloopdouche en een separaat toilet. Standaard voorzien van luxe tegelwerk en sanitair van Villeroy & Boch.

2e Etage
Op de tweede verdieping is een technische ruimte met tevens plek voor uw wasmachine en droger. Deze verdieping heeft in de basis al een voorbereiding voor een vliering over de gehele verdieping. Optioneel kunt u ervoor kiezen de vliering bereikbaar te maken, eventueel in combinatie met een zolderindeling. Op deze ruime zolder kunt u desgewenst één of twee kamers creëren. Wat dacht u van een extra ruime masterbedroom of een plek voor uw fitnessapparatuur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u inspireren en pas deze villa aan aan uw manier van leven.

Belangstelling in deze woning? Klik hier om uw belangstelling kenbaar te maken.

Status & prijzen

Bouwnr. Status Woonopp. Kavelopp. Kamers Prijs
Alle woningen zijn verkocht.