Duurzaamheidshypotheek

Kopers van een woning in het Terras van Sion kunnen profiteren van de kennis en ongeëvenaarde mogelijkheden van het team van NEXTHome Nieuwbouwhypotheken, partner van Dura Vermeer op meerdere projecten. De woningen in het Terras van Sion worden bijzonder duurzaam gebouwd, wat u als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek.

De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen u maximaal te profiteren van de voordelen die u als koper van een woning in het Terras van Sion heeft. Een greep uit deze voordelen :

  • Extra hypotheekrentekorting omdat u een energiezuinig huis koopt
  • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren
  • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
  • Een hogere hypotheek mogelijk omdat u een energiezuinig huis koopt
  • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
  • Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel hypotheek aflossingsvrij
  • Advies- en bemiddelingskosten voor uw hypotheek slechts € 800,-

Uw hypotheek via NEXTHome
Bij een hypotheek via NEXTHome profiteert u als koper van een woning in het Terras van Sion van een groot aantal voordelen. Onze hypotheekspecialisten beschikken over een ongeëvenaard kennisniveau op nieuwbouwgebied. Goed om te weten, want een nieuwbouwhypotheek is écht een aparte tak van sport. Ook belangrijk: NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon. Er wordt altijd gezocht naar de beste oplossing in uw persoonlijke situatie.

NEXTHome kan uw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van NEXTHome behoren o.a. Triodos Bank, ABN AMRO, Obvion, Aegon en Nationale Nederlanden. Een indicatie van de lage rente die door de duurzaamheidskorting haalbaar is: basisrente 10 jaar vast 1,6%*.

Oriëntatiegesprekken met NEXTHome, waarbij uw mogelijkheden uitgebreid aan de orde komen, zijn altijd volledig gratis en vrijblijvend.

Bekijk de flyer over de Duurzaamheidshypotheek voor 3 verschillende rekenvoorbeelden. Download hier de flyer van de Duurzaamheidshypotheek.

MEER WETEN OF GELIJK EEN AFSPRAAK MAKEN?

BEL 0186-745772 EN VRAAG NAAR MARCO, DANIËLLE OF SYLVESTER, UW HYPOTHEEKSPECIALISTEN VOOR HET TERRAS VAN SION. MAILEN KAN OOK: M.BIJL@NEXTHOME.EU
VOOR EEN AFSPRAAK BENT U ALTIJD WELKOM OP KANTOOR,
MAAR UITERAARD BEHOORT EEN BELAFSPRAAK OOK TOT DE MOGELIJKHEDEN.

*rente per 28 november 2017. Hypotheekrentes veranderen. Bel voor de actuele rente NEXTHome: 0186-745772